Ljubav i tradicija prema vinu. Upravo na ovom mestu, na samom ulasku u Guduricu, nalazi se vinarija Konte Valone, koja se prethodnih 10 godina smatra kao (još) jedan od čuvara vinske tradicije.

Mleko i mlečni proizvodi.

Poljoprivredno gazdinstvo Šinžar vodi se devizom “Od voćnjaka do trpeze”.

‘Srećna koza’ je porodično poljoprivredno gazdinstvo iz Velikog Gaja u Banatu, blizu granice sa Rumunijom. 2012. godine rodila se ideja o maloj farmi na kojoj će se uzgajati koze i praviti kvalitetni i zdravi proizvodi od 100% kozjeg mleka. Iz želje da životinje koje žive na farmi budu srećne, jer samo ’srećne’ koze daju zdravo mleko, stvoren je koncept pod kojim će 2014. godine kupcima biti ponuđeni prvi ’Srećna koza’ proizvodi.

Podrum kupinovog vina „Tatalović“ je porodična vinarija koja se nalazi u selu Кupinik. Naša priča počinje 2004. godine, kada smo podigli prvi zasad kupina od 10a i tada posadili 400 sadnica kupina. Na seoskom imanju se sve radi ručno, od održavanja i nege zasada, uključujući i samu berbu, pri kojoj se svaka kupina pojedinačno ubire ne bi li se adekvatno izvršio odabir kupina od kojih će se praviti vino.

Kvalitetom našeg sira uvek se trudimo da korisnicima damo najbolji ukus što može da se dobije od mleka.

Bavi se trgovinom voća i povrća. Dostava na kućnu adresu.

Hazel-nut je registrovani proizvođač gotovog proizvoda i sadnica lešnika kod uprave za zaštitu bilja - služba za seme i sadni materijal čiji je osnivač Ministarstvo Republike Srbije. Sertifikat možete preuzeti klikom ovde.

Vinarija Nedin se nalazi na padinama Vršačkih planina, u mestu Gudurica, oko 100 km od Beograda. Pored podruma gostima vinarija poseduje vinsku salu za 50 gostuju u kojoj se vrši degustacija i prodaja vina.

Vinarija Porodični podrum „Nedin“ pod ovim nazivom postoji od 1993. godine. U novoizgrađenom podrumu trenutno se proizvodi oko 10.000 litara vina isključivo od grožđa iz sopstvenih brizno negovanih vinograda u podnožju guduričkih planina.

Podrum je izrađen u starinskom stilu, primenom moderne tehnologije gradnje i spreman je da prihvati rod vinograda koji su podignuti 2008. godine na oko 90 ari, tako da će se i proizvodnja vina udvostručiti.